Veelgestelde vragen

Kan ik een kinderfeestje organiseren in De Kloek?

Zeker! Bij De Kloek kan je bijna het hele jaar door feestjes geven. Ontdek al onze feestformulies via https://dekloek.be/feestformules/. Kies uit een verjaardagsfeestje, disco party of ontbijtfeestje. Ook voor lente- en communiefeesten hebben we een mooi aanbod.

Hoeveel kinderen geef ik door bij het online boeken van een feestje? Ik weet op voorhand toch niet hoeveel kinderen er de dag zelf aanwezig zijn zijn?

Je geeft bij je reservatie het aantal kinderen door dat je wil uitnodigen. De dag zelf betaal je enkel voor de effectief aanwezige kinderen. Als je het juiste aantal kinderen enkele dagen vooraf weet, en dit verschilt met meer dan 5 kinderen ten opzichte van je reservatie, dan mag je ons dit laten weten.

Hebben jullie uitnodigingen die ik kan gebruiken?

Jazeker, wij hebben gratis uitnodigingen die je online kan downloaden via onze website of kan ophalen in de Kloek.

Ik ben allergisch voor bepaalde producten, kan ik bij jullie komen eten?

Natuurlijk! Naast onze menukaart hebben we ook een up-to-date allergenenkaart zodat je met een gerust hart kan bestellen.

Kan ik ontbijten bij De Kloek en zoja, wanneer?

Elke zondag kan je tussen 09.00 en 11.30 u. komen ontbijten bij De Kloek. Meermaals per jaar organiseren we ook een Lekker Luxe Ontbijt om speciale gelegenheden te vieren. Alle info hierover vind je op https://dekloek.be/ontbijten.

Kan ik bij De Kloek een cadeaubon kopen?

Ja, bij De Kloek kan je terecht voor leuke cadeau’s. Kies uit een cadeaubon voor een bedrag naar keuze, een 10-beurtenkaart of een Kloek jaarabonnement.

Hoe kan ik betalen in de Kloek?

Betalen doe je cash, via payconic of met een cadeaubon.

Zijn honden toegelaten in De Kloek?

Ja, maar niet overal. Honden zijn toegestaan op ons terras, maar niet in onze speeltuin. Met uitzondering van assistentiehonden natuurlijk.