Praktisch

Hier vind je alles wat je moet weten voor een dag dolle pret bij De Kloek.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid is bij De Kloek van het allergrootste belang. Iedereen is welkom, ook personen met een handicap. Zo zijn alle vloeren gelijkmatig en zonder trappen gebouwd waardoor rolstoelgebruikers de hele speeltuin kunnen bezoeken. Ook de toiletten zijn voorzien op mensen met een handicap.

 

Betaling

Er is geen bancontact, alle bedragen worden contant afgerekend of via Payconiq.

 

Gelegenheden

Speeltuin De Kloek is dé plaats om je verjaardags-, lente- of communiefeest te vieren met je hele familie. Wil je een feestje boeken bij De Kloek? Klik hier en reserveer meteen online, bel ons of kom langs om te reserveren

Tarieven

Inkom speeltuin – € 6

Inkom binnenspeeltuin kruipers –  gratis

Inkom buitenspeeltuin – gratis

Jaarabonnement – € 59

10-beurten kaart – € 50

Groepen of scholen – Bel ons

Ontdek onze Kloekcadeaus!

Verjaart er een vriendje of vriendinnetje? Wil je je kinderen of kleinkinderen eens goed verwennen maar weet je niet hoe? Wat dacht je van een jaarabonnement, 10-beurtenkaart of cadeaubon? 

Kloek jaarabonnement – € 59

Voor slechts € 59 kan je speelvogel het hele jaar door onbeperkt spelen in onze binnenspeeltuin. Regent het plots of heb je nog geen plannen? Bij De Kloek kan je speelvogel zich altijd uitleven. Het perfecte cadeau!

Kloek 10-beurtenkaart – € 50

Een leuk cadeau voor onder de kerstboom, een verjaardag, familie- of communiefeest, … Gegarandeerd fun, fun, fun!

Kloek cadeaubon

Wil je iemand trakteren op enkele gratis speelbeurten, een ontbijt op zondag, een etentje of iets anders? Kies voor een Kloek cadeaubon. Jij bepaalt zelf het bedrag.